sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Tânărul care și-a găsit sfârșitul decapitat la Zăbrani era medic. Paznicul balastierei ar fi lăsat grupul să intre „la mica înțelegere”

  de Special Arad | 19 august 2023, 8:53 PM | Știri Arad | Topic special

  3

  ski jetul victimei, în lacul balastierei de la Zăbrani

  Noi informații ies la iveală despre tragedia care s-a petrecut sâmbătă după-masă la balastiera aparținătoare de Zăbrani, județul Arad. Tânărul de 29 de ani care a murit decapitat de un cablu, în timp ce se dădea cu ski jetul, era de profesie medic la Timișoara și a venit în timpul liber să se distreze câteva ore împreună cu un grup de prieteni.

  Deși lacul unde este balastiera, care este creat în urma excavărilor, nu este deschis publicului larg pentru astfel de activități, tânărul și prietenii săi ar fi fost lăsați să intre după ce s-ar fi înțeles cu un paznic care era de serviciu.

  În timp ce dădea o tură, având-o pe prietena lui împreună pe ski jet, s-a lovit de un cablu care pe o parte era prins în apă de un utilaj și pe partea cealaltă era prins la mal. Momentul i-a fost fatal, tânărul a fost decapitat, iar prietena sa, de 22 ani, a fost rănită la un antebraț și a suferit un atac de panică.

  Un echipaj medical a transportat-o la Urgențe, la Spitalul Clinic Județean Arad.

  A fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, pentru stabilirea cauzelor producerii accidentului și luarea măsurilor de urmare.

   

  Citește și:

  • Tânăr de 29 ani, decapitat la lacul balastierei din Zăbrani · Special Arad

  • Două „zone de agrement” amplasate strategic la Horia, comuna Vladimirescu – în fapt, balastiere care pot reprezenta atentate la siguranța națională · Special Arad

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. „Regulile sunt făcute ca să fie încălcate…” – spunem noi, românii…
   … dar, uităm că toate au un cost: câteodată mai mare, alteori mai mic !
   Acesta a fost, din păcate pt acest tânăr, un cost mare; poate prea mare… 😥
   RIP

   +15 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  8 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.