joi, 22 februarie, 2024

Special Arad Logo

  De la un pahar, la decapitare. Un bărbat din Olt a fost ucis cu bestialitate de prietenul de băutură

  de - | 7 decembrie 2023, 11:45 AM | Naţional

  0

  Un bărbat de 50 de ani, din comuna Slătioara, județul Olt, a fost ucis cu brutalitate. A fost decapitat și i s-a tăiat un braț, notează Mediafax.

  Polițiștii au constatat, miercuri, că într-o locuinţă socială aparţinând primăriei localităţii este cadavrul unui bărbat decapitat, cu detaşarea braţului drept, prezentând multiple echimoze şi plăgi contuze la torace, informează Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt.

  La o distanţă de 15 metri, într-o hazna, a fost găsit capul şi braţul cadavrului cu multiple urme de violenţă.

  Cadavrul a fost identificat în persoana lui S.M., în vârstă de 50 de ani, din comuna Slătioara, Olt.

  Investigația a arătat că, marți, victima a consumat alcool cu I.T. de 70 de ani, după care au mers la locuinţa celui din urmă, aparţinând primăriei, iar aici a izbucnit un conflict fizic între ei. I.T. a luat un topor cu care i-a aplicat victimei multiple lovituri la nivelul capului şi toracelui, provocând-i decesul.

  Ulterior, autorul a încercat să se debaraseze de cadavru, sens în care i-a secţionat cu lama toporului capul la nivel cervical, precum şi braţul drept pe care le-a aruncat într-o hazna aflată în apropiere.

  Necropsia a arătat că moartea lui S.M. a fost violentă şi a fost cauzată de un politraumatism cranio-cerebral grav (fractură craniană cu înfundare, hemoragie şi contuzie cerebrală) şi traumatism toracic grav (fracturi de stern, costale bilaterale). Leziunile tanatogeneratoare s-au putut produce în condiţiile unei heteroagresiuni, prin lovire cu corpuri dure, posibil topor şi compresiune între planuri dure.

  Decapitarea cadavrului şi detaşarea membrului superior drept s-au putut produce cel mai probabil postmortem.

  Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt l-a reţinut pe I.T. pentru omor calificat, urmând să fie prezentat joi Tribunalului Olt.

  Mai multe detalii AICI

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.