Tânărul ars în explozia din Piatra Neamț va fi transportat în Belgia. Ministru secretar de stat Călin Alexandru: „Descurcați-vă măcar 24 de ore”

  de - | 1 noiembrie 2018, 8:36 AM | Naţional

  0

  Un tânăr de 29 de ani rănit grav într-o explozie care a avut loc miercuri în Piatra-Neamț nu a putut fi transportat la un spital de arși din București din cauza lipsei de locuri, potrivit managerului Spitalului Județean de Urgență din Piatra-Neamț, scrie stiri-neamt.ro.

  Tânărul prins în explozia de la Piatra-Neamt si ars în proportie de 70% va pleca spre Belgia pentru a fi tratat la o clinica specializată.

  Ministrul sănătății se ocupa de acest transfer.

  Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a declarat pentru G4Media.ro că a demarat formalitățile pentru transferarea pacientului la un spital din Belgia.

  Managerul spitalului din Neamț spune că secretarul de stat Călin Alexandru, din Ministerul Sănătății, i-a spus că nu are locuri în spitale.

  „Nu am avut nici un fel de loc la București în cele 3 clinici de referință: Floreasca, Spitalul de Arși și Bagdasar-Arseni. Personal am vorbit cu domnul Arafat, am vorbit și cu domnul ministru secretar de stat Călin Alexandru care ne-a spus <Descurcați-vă măcar 24 de ore, ca după să încercăm să găsim un loc la București>”.

  sursa: digi24

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.