vineri, 12 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Tânără din Șiria, prinsă de polițiști după ce a folosit cardul pe care-l furase împreună cu alte bunuri

  de Special Arad | 12 mai 2023, 1:45 PM | Știri Arad

  0

  În după-amiaza zilei de 11 mai a.c., polițiștii Biroului de Ordine Publică au depistat, pe Bd. Revoluției, o tânără de 19 ani, din Șiria, bănuită de săvârșirea de infracțiuni.

  Din cercetări, s-a stabilit că cea în cauză, în cursul aceleiași zile, ar fi sustras o borsetă cu chei, acte și bani, dintr-un local din centrul municipiului. Tânăra ar fi utilizat un card bancar, din cele găsite în borseta sustrasă, pentru a achita contravaloarea unor bunuri, într-un magazin de pe Bd. Revoluției. Împreună cu un alt tânăr, cea în cauză ar mai fi sustras două pachete de țigări, dintr-un alt magazin, și ar fi încercat să plătească, cu același card, alte cumpărături, cauzând un prejudiciu total de aproximativ 1.250 de lei.

  În urma administrării probatoriului, tânăra a fost reținută pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunilor de furt și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos, urmând a fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad cu propunerea luării de măsuri preventive. Polițiștii continuă documentarea activității infracționale a celei în cauză.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.