marþi, 23 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Cum arată cardul de energie care va fi distribuit de Poșta Română

  de - | 25 ianuarie 2023, 8:16 PM | Naţional

  0

  Poşta Română a început, miercuri, tipărirea cardurilor de energie, la eveniment fiind prezent ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene (MIPE), Marcel Boloş. El a anunţat că, la 1 februarie, va începe distribuirea cardurilor, iar primele plăţi se vor face din 20 februarie, potrivit Pro Tv.

  Beneficiarii acestor carduri sunt pensionarii de peste 60 ani cu venituri de până la 2000 lei, persoanele cu dizabilități, familiile care primesc alocație de susținere a familiei, familiile sau persoanele singure care au stabilit dreptul de venit minim garantat.

  Prima tranșă, în valoare de 700 de lei, va fi acordată spre finalul lunii februarie, în timp ce cealaltă tranșă de 700 de lei va ajunge la beneficiari în septembrie.

  După ce va intra în posesia cardului de energie, care este distribuit de Poșta Română, beneficiarul se duce la asociația de locatari – în cazul în care locuiește la bloc – și solicită eliberarea unui „certificat de validare a datoriei”, operațiune care, susține Boloș, nu durează mai mult de 5 minute.

  Citește mai mult despre cardul de energie AICI.

  Mai jos, înregitrarea conferinței de presă a Ministrului Marcel Boloș și directorului general al Poștei Române Valentin Ștefan:

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.