duminicã, 21 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Tânăr de 24 de ani, din România, arestat pentru uciderea celor două românce din Italia

  de - | 7 ianuarie 2024, 11:02 AM | Internaţional

  0

  Anchetatorii italieni au reușit să reconstituie filmul dublului asasinat căruia i-au căzut victime două prietene românce în Sicilia. Autopsia cadavrelor a confirmat că Delia Zărnișcu, 58 de ani, și Maria Rus, 54 de ani, au fost bătute crunt înainte de a fi ucise.

  Conform presei italiene, românul Omar Edgar Nedelcov, de 24 de ani, si un compatriot au luat cina la Delia Zărnișcu. După mai multe pahare de alcool, suspectul a molestat-o pe femeie și aceasta i-a dat afară din casă pe amândoi. Apoi, bărbatul a comis ambele crime, scrie Giornale di Sicilia.

  În timpul cinei, cei trei români ar fi vorbit despre compatrioata lor Maria Rus, în vârstă de 54 de ani. Când cei doi români au fost dați afară din casa Deliei, tânărul s-ar fi îndreptat spre Avenia, mergând direct acasă la Maria Rus, în timp ce bărbatul de 50 de ani a plecat spre locuința sa.

  Maria Rus, fără să se teamă, i-ar fi deschis uşa bărbatului mai tânăr, iar acesta ar fi bătut-o până a omorât-o şi apoi ar fi ars-o, folosind fotoliul din holul de la intrare.

  De aici, conform reconstituirii anchetatorilor, s-a întors pe Via Vinci, unde ar fi spart uşa de la intrare şi, cu o „ferocitate fără precedent” – aşa cum a reieşit din prima inspecţie a casei – a ucis-o pe Delia Zărnișcu, lovind-o în cap cu tot ce a găsit: piese mici de mobilier, obiecte mai mari de mobilier şi alte accesorii.

  Stabilirea filmului dublului asasinat s-a făcut și datorită „colaborării mari oferite de comunitatea românească, formată din muncitori care locuiesc de ani de zile în Italia”.

  sursa: Adevărul

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.