Decebal Fordon: „Implementăm servicii de digitalizare care vin în sprijinul cetăţenilor!”

  de - | 21 July 2021, 5:10 PM | Comunicate contra cost

  0

  Consilierul municipal al PNL Arad şi preşedintele TNL Arad, Decebal Fordon, vorbeşte despre proiectul de digitalizare al Primăriei Municipiului Arad care urmează să fie implementat până la sfârşitul lunii februarie din 2022. Valoarea investiţiei se ridică la 3.559.242,40 lei, din care 98% din suma de bani reprezintă fonduri europene nerambursabile.

  „Prin proiectul de digitalizare, administraţia liberală îşi propune să reducă birocraţia şi să simplifice procedurile administrative. În acest sens se va crea o nouă pagină a Primăriei Municipiului Arad care va conţine o platformă electronică unde cetăţenii vor putea accesa diverse servicii. Arădenii vor putea avea acces la servicii de bază cum ar fi: autorizaţii de acces trafic greu, autorizaţii de funcţionare, avize pentru orarul de funcţionare, notificarea vânzărilor de lichidare, petiţii (transmitere şi primire răspuns), alte comunicări, avize, autorizaţii, certificate, adeverinţe, plata electronică a contravalorii serviciilor solicitate; fără a mai fi nevoiţi să facă deplasări sau să aştepte la cozi. Pe noul site se vor regăsi şi serviciile MyArad cât şi ghiseuonline.ro. De asemenea, această platformă va putea fi folosită de oricine, fiind nevoie doar de cunoştinţe de bază în utlizarea calculatorului. Răspunsul către cetăţeni se va face tot în cadrul platformei, deci se va reduce semnificativ folosirea hârtiei”, a transmis consilierul liberal, Decebal Fordon.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate. 

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.