sâmbãtã, 24 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Update Tânăr polițist arădean, luat „pe sus” de colegii săi! Avea droguri „la purtător”… și se „dădea” cu un Audi cu numere false

  de Mihai Todoca | 18 august 2022, 11:48 AM | Culise | Recomandările editorilor

  2

  (foto: arhivă)

  Am avut nevoie de câteva zile pentru a putea verifica o informație primită „pe surse”, dar într-un final a venit și confirmarea. Într-un fel înțelegem de ce s-a decis să nu se iasă „în față” cu o acțiune dealtfel admirabilă a unor polițiști care doresc să curețe sistemul în care își desfășoară activitatea. Informațiile noastre, ulterior verificate, „spun” că vinerea trecută, în 12 august, un Audi cu numere false a fost blocat în trafic de polițiștii de la Chișineu Criș. Ulterior, șoferului, având în vedere starea în care se afla, i s-a confiscat pistolul din dotare și un spray. Polițistul despre care vorbim, tânăr, ar fi „înregimentat” la postul de Poliție din Mișca, însă asta nu l-a oprit să se drogheze, ca mai apoi să se urce la volan într-o mașină cu numere false.

  Tânărul nu intrase de mult timp în rândurile poliției, însă se pare că acesta era deja luat la ochi, tocmai pentru consumul de droguri, așa că faptul că a fost prins la volanul unei mașini cu numere false pare să fie cea mai mică problemă a lui în momentul de față.

  Am scris și vom scrie întotdeauna și de bine, chiar dacă s-a ales ca în acest caz să se pună „batista pe țambal”, din motive lesne de înțeles pentru noi, decizia fiind undeva mult mai sus. Însă acum scriem pentru că acțiunea polițiștilor a fost una pe care ne-o dorim să o vedem cât mai des! Ne dorim să vedem ofițeri care trec peste faptul că sunt colegi și penalizează derapajele grave, cum s-a întâmplat în acest caz.

  Update,  IPJ Arad:

  La data de 12 august a.c., polițiștii orașului Chișineu-Criș au depistat un bărbat de 20 de ani, din localitatea Sântana, polițist în cadrul Inspectoratului de Poliţie Județean Arad, care conducea un autoturism pe D.N.79, în localitatea Chișineu-Criș.

  În urma verificărilor în bazele de date a reieșit că autoturismul avea aplicate plăcuțe cu numere de înmatriculare care aparțin unui alt autoturism.

  În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.

  Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad acţionează pentru siguranţa comunităţii şi tragerea la răspundere a tuturor celor care comit infracţiuni, indiferent de calitatea acestora.

  Instituţia noastră nu tolerează nicio abatere de la prevederile legale a personalului propriu şi îşi reafirmă determinarea de a acţiona cu echidistanţă şi profesionalism în toate cauzele instrumentate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Pot sa presupun ca tânărul în cauză era o „beizadea” locală, pe care tata și mama „l-au ajutat” să devină polițist? 🤔
   Pt. că, nu prea poate ori-și-cine sa prindă un post în Poliție, iar dacă, totuși, mai sunt și dintre cei care au reușit PRIN PROPRIILE FORȚE, ăi NU SE APUCĂ, de a doua zi, SĂ SE DROGHEZE și să conducă o mașina cu numere false!

   +16 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  3 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.