Tânăr din Suceava, salvat de la moarte de un câine polițist

  de Special Arad | 29 December 2022, 9:20 AM | Naţional

  1

  (foto: Monitorul de Suceava)

  Un tânăr de 20 de ani, din satul sucevean Salcia Nouă s-a născut a doua oară, după ce a fost salvat de la moarte de un câine polițist.

  Tânărul dispăruse de acasă din ziua de Crăciun și a lăsat familiei un bilet în care anunța că se va sinucide, după o decepție în dragoste. Părinții au anunțat imediat poliția, fiind realizată o mobilizare generală.

  Peste 50 de polițiști, jandarmi, lucrători silvici și voluntari din Siliștea Nouă au demarat ample acțiuni de patrulare, inclusiv în pădurile din zonă. În paralel, s-a cerut sprijinul câinelui de urmă din cadrul Poliției Municipiului Rădăuți.

  În momentul în care patrupedul Coh a ajuns la Siliștea Nouă căutările nu dăduseră nici un rezultat. Câinele polițist a mers după miros circa 5 kilometri prin pădure, iar la un moment dat a ajuns la un grajd folosit pe timp de vară pentru ținerea animalelor”, potrivit Monitorul de Suceava.

  Tânărul a fost găsit în interior, inconștient, cu mâinile și picioarele aproape degerate, dar în viață. El a fost dus la spital, iar starea sa este acum ameliorată, cu un pronostic de vindecare pozitiv.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.