miercuri, 6 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Taman după ancheta DNA, încasările Vămii Nădlac au crescut cu 2500%

  de Special Arad | 12 noiembrie 2020, 6:49 PM | Nădlac | Știri Arad | Topic special

  0

  Sumele încasate de la transportatori în Vama Nădlac au crescut în mai – octombrie 2020 cu aproximativ 2.500 la sută faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Încasările controlorilor de trafic au explodat după o anchetă DNA.

  O anchetă a procurorilor DNA care a vizat Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara, inclusiv controlori de trafic din Vama Nădlac, a dus la tragerea pe linie moartă şi cercetarea disciplinară sau penală a unor funcţionari care lucrau în cel mai important punct terestru de trecere a frontierei, Nădlac II.

  DRDP Timişoara susţine că măsurile luate de la începutul anului 2020, după ancheta DNA, la punctul de control al autovehiculelor de transport marfă cu tonaj mai mare de 7,5 tone de la ACI Nădlac 2, situat pe autostrada A1 în punctul de trecere a frontierei, au dus la rezultate semnificative.

  Citeste mai mult pe adevarul.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.