miercuri, 21 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Tag-ul a dat-o de gol: Bonă britanică, prinsă la furat cu ajutorul Facebook

  de Special Arad | 26 aprilie 2014, 4:28 PM | Social Media

  0

  O bonă britanică ce fura aproape zilnic haine şi bijuterii din casa angajatorilor ei a fost prinsă după ce aceştia i-au accesat profilul de pe reţeaua de socializare Facebook.

  Un cuplu britanic a observat de-a lungul timpului că tot mai multe piese vestimentare şi bijuterii le dispăreau din locuinţa, dar nu s-au gândit nicio clipă că de vină pentru aceste dispariţii era chiar bona pe care o angajaseră pentru a avea grijă de fiica lor în vârstă de doi ani, scrie Gandul.info care citează The Guardian.

  Becki şi Brandley Cannings au descoperit cu stupoare că bona, în vârstă de 23 de ani, era vinovată pentru furturi, după ce i-au accesat profilul de Facebook. În imaginile postate online tânăra purta hainele şi accesoriile ce dispăruseră anterior din locuinţa celor doi. Într-unele dintre fotografii, bona i-a dat chiar şi „tag” femeii care o angajase.

  1234567

  FOTO: The Guardian – Bona alături de fetiţa cuplului britanic.

  1234534 10201742122931054 1622982008 n

  FOTO: Facebook/Becki Cannings – în imagine, Becki Cannings alături de soţul său.

  „Tot felul de lucruri dispăreau în fiecare săptămână. Chiar începuse să mă afecteze şi credeam că am înnebunit”, povesteşte Becki Cannings. „Mă simt prost, dar nicio clipă nu am luat în considerare posibilitatea că ar putea fi ea. Devenise parte din familie”, adaugă femeia.

  Pentru a avea dovada furturilor, cuplul britanic a instalat cinci camere video ascunse şi au filmat tot ce s-a întâmplat în casa lor timp de trei zile. Bona a fost surprinsă astfel furând un cardigan şi punându-l în geantă.

  Tânăra a recunoscut furturile în faţa judecătorilor şi a primit o pedeapsă de 200 de ore de muncă în folosul comunităţii pentru faptele sale.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.