luni, 22 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Table interactive pentru elevii școlii „Avram Iancu”

  de - | 2 martie 2017, 1:29 PM | Educaţie

  0

  Elevii de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Arad  învaţă de anul acesta folosindu-se de tehnologii moderne. Acest lucru se întâmplă datorită unei investiții de 53 mii de lei pentru achiziționarea a 7 table interactive, 7 laptopuri, 7 videoproiectoare cu sprijinul Primăriei Arad.

  Elevii învaţă în laboratoare moderne, cu table interactive. Un astfel de instrument poate fi folosit pentru a face mai atractivă orice oră, de la biologie, matematică, fizică sau chimie, până la limba română, unde se pot proiecta diferite filme. Elevii beneficiază şi de internet wireless.

  La școala „Avram Iancu” din Arad învață aproximativ 600 de elevi.

  Investiția s-a realizat, pentru ca elevii să fie motivaţi să înveţe mai bine, dacă au condiţii şi dotări mai bune vin cu drag la şcoală. Cel care a dat startul, acestui proiect de modernizare a şcolii este domnul director  Petru Stana. Dar nu doar dotările sunt impresionante, ci mai ales rezultatele elevilor. Colaborarea şcoală- familie – primărie este foarte bună şi copii simt acest lucru. Condiţiile sunt deosebite, dotările sunt moderne, iar profesorii îi pregătesc sumplimetar, dându-şi tot interesul ca rezultatele să fie bune. Prin acest proiect urmărim îmbunătăţirea infrastructurii de educaţie în vederea asigurării unui proces educaţional la standarde europene”, a spus profesoara Silaghi Florentina.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.