Tabăra a 33 de rromi, arsă din temelii într-un incendiu de mare amploare

  de Special Arad | 25 martie 2015, 12:02 AM | Internaţional | Topic special

  0

  Marți, 24 martie, la ora 6:30, un incediu de mare amploare s-a iscat într-o tabără de rromi, în orașul Montpellier, în sudul Franței.

  Rromii, de origine din România, își construiseră în zona respectivă în jur de 6 locuințe improvizate, care au fost distruse în totalitate de către focul a cărei cauză nu se cunoaște încă. Din fericire, incidentul nu a provocat victime, echipa de pompieri reușind să evacueze toate cele 33 de persoane, dintre care 15 fiind copii.

  incendiu asezamant rromi din franta2 incendiu asezamant rromi din franta3 incendiu asezamant rromi din franta4

   

  Sursa: midilibre.fr 

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.