duminicã, 24 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  SYA Experience – programul complet, oferte și gratuități

  de Special Arad | 13 iunie 2023, 1:34 PM | Cultură | Muzică

  0

  Programul complet al celor două zile ale Festivalului SYA Experience, care se va desfășura la Expo Arad între 23 și 24 iunie, demonstrează intenția organizatorilor de a alcătui un program variat și complex, care să însemne o adevărată experiență muzicală dedicată publicului arădean.

  Pe lângă spectacolul de pe scena Festivalului, ediția din anul acesta va beneficia și de o zonă generoasă și diversă de Food & Drinks, precum și de un mini parc de joacă pentru copii. Aceste facilități permit petrecerea câtorva ore plăcute familiilor, atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici. După cum s-a anunțat, accesul copiilor sub 12 ani la SYA este gratuit, în condițiile prezentate în Regulamentul Festivalului.

  Gratuitate pentru cei care donează sânge

  Persoanele care donează sânge la Centrul de Transfuzie Sanguină Arad în perioada 22 MAI – 22 IUNIE 2023 au acces gratuit la festival pentru cele două zile (REGULAR TICKET). Intrarea se va face pe baza documentului primit la Centrul de Transfuzie Sanguină Arad care atestă donarea de sânge și buletinul. La intrarea în festival, după verificarea documentului, se aplică brățara de acces pentru ziua în care s-a optat.

  Organizatorii vor asigura în ambele zile de festival transportul din oraș la Expo, din stația Podgoria, cu trei opriri pe traseu în puncte care vor fi comunicate în timp util și marcate în consecință.

  Orele de plecare din Podgoria: 17:00 | 17:45 | 18:30 |  19:15 | 20:15.

  TRANSPORT SYA Experience

  Programul spectacolelor se va desfășura în intervalul orar 18 – 24. Accesul în incinta Expo Arad va fi posibil începând cu ora 16.

  Bilete au prețuri începând de la 70 de lei pe/zi și se pot achiziționa de pe platformele vivabilet.ro și iabilet.ro.

  Diversitatea genurilor muzicale îmbină prestațiile artiștilor consacrați  cu entuziasmul tinerilor talentați ai Aradului. În două zile, publicul SYA va avea ocazia să vadă prestații de calitate din genuri diverse: pop, rock, jazz, progresiv, etno, tango, flamenco, belcanto și simfonic.

  Festivalul se bucură și în acest an de participarea unor artiști din Ungaria, Germania și Spania. Nu în ultimul rând, invitarea orchestrei timișorene Bega Symphony Orchestra, sub bagheta maestrului Radu Popa, care este dirijorul permanent al Filarmonicii Banatul și colaborator al unora dintre orchestrele de prim-plan ale tării, vine să marcheze o reverență față de statutul de Capitală Europeană a Culturii pe care orașul vecin îl deține în acest an.

  PROGRAM

  LINE-UP SYA EXPERIENCE 2023 - 23 IUNIE
  LINE-UP SYA EXPERIENCE 2023 - 24 IUNIE

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.