luni, 22 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Fetele de la Amadeus, păgubite la aeroport. Le-au dispărut bijuteriile de mii de euro

  de - | 13 iulie 2015, 7:03 PM | Monden

  0

  Artistele din trupa Amadeus au fost păgubite cu bijuterii de mii de euro în aeroport. Fetele au descoperit, la întoarcerea în București, după un turneu internațional, că din bagajele de cală le lipseau accesoriile cu cristale de Bohemia Preciosa ce făceau parte din costumația de scenă.
  Valizele nu au fost sigilate în folie și au ajuns la destinație fără obiectele de voaloare, scrie EVZ Monden.

  „Aveți mare grijă când circulați cu avionul. Sigilați-vă bagajele cu folie de protecție pentru că riscați ca cineva nu foarte binevoitor să cotrobăie prin bunurile voastre și să fie atras de cine știe ce. Noi ne-am găsit hainele răvășite, iar bijuteriile Preciosa dispăruseră. Probabil i-au atras pentru că erau mari și strălucitoare. Recunosc, a fost și vina noastră că nu ne-am înfoliat valizele, însă nu ne-am gândit că se poate întâmpla așa ceva în aeroporturi. Data viitoare nu vom mai pune nimic de valoare în valize sau le vom sigila”, povestește Andreea Runceanu.

  Artistele din trupa Amadeus au susținut mai multe concerte peste hotare, la Cannes, Venezia, Londra, Cairo, Casablanca, Lagos (Nigeria) și în Astana, la evenimentul privat ce a prilejuit ziua de naștere a președintelui Kazahstanului, eveniment la care au luat parte mari lideri ai lumii, printre care și Vladimir Putin.

  bijuterii-preciosa-800x534

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.