joi, 21 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  Vremea a stricat planurile pentru SYA Experience! Organizatorii au anulat cea de-a doua zi de festival

  de Raluca Medeleanu | 24 iunie 2023, 5:43 PM | Știri Arad

  0

  După ce furtuna de vineri noapte a oprit mai repede decât era în plan programul concertelor din prima zi a festivalului SYA Experience, din parcarea de la Expo Arad, astăzi organizatorii s-au văzut nevoiți, tot din cauza prognozei meteorologilor, să ia o decizie grea pentru ei și pentru public: a doua zi de festival nu se mai ține deloc.

  Despre ce se întâmplă cu biletele și cu artiștii care trebuiau să susțină concertele de sâmbătă, aflați în anunțul postat de organizatori, în rândurile care urmează:

  „Dragă Prieten al SYA EXPERIENCE,
  Ne aflăm în situația ingrată de a trebui ca din motive de siguranță să anulăm cea de a doua zi a Festivalului SYA EXPERIENCE 2023. Cel mai important lucru la care trebuie să ne gândim este viața și sănătatea spectatorilor, artiștilor, voluntarilor, comercianților etc. După ce furtuna extrem de violentă din noaptea trecută a adus prejudicii întregului spațiu pregătit pentru festival, lucru pe care eram pregătiți să îl remediem cu un efort susținut, a apărut notificarea de furtună severă pentru seara și noaptea următoare. Am postat în imagine previziunea, care este edificatoare.

  MESAJUL pe care vrem să îl transmitem pe această cale tuturor spectatorilor, susținătorilor, partenerilor și sponsorilor și, în general, publicului interesat de oferta SYA EXPERIENCE, este acela că FIECARE dintre artiștii care se află în line-up-ul festivalului, va fi invitat – fie în evenimente de sine stătătoare, fie în cuplaje de maximum doi – anunțate din timp și în locații acoperite, pentru ca cei care au achiziționat bilete și abonamente la SYA (inclusiv donatorii de sânge) să îi poată vedea și auzi. Este o formă de respect pentru publicul AUTENTIC iubitor de spectacol de calitate, care înțelege eforturile care stau în spatele producerii unui asemenea eveniment. Toate categoriile de bilete și abonamente achiziționate se vor păstra.

  Vom reveni cu anunțarea datelor si locațiilor în care vor avea loc spectacolele.
  Vă mulțumim pentru susținere și înțelegere.
  Cu deosebită considerație,
  Echipa SYA EXPERIENCE” – au transmis organizatorii.

   

  Citește și:

  Experiența SYA. Început timid, final absolut furtunos | Foto • Special Arad

  Noi alerte de vreme instabilă. Județul Arad, vizat de un cod portocaliu de ploi, descărcări electrice, vijelii și grindină • Special Arad 

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.