duminicã, 10 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Sute de plante de cannabis au fost descoperite de polițiști! „Producătorii” pregăteau lansarea pe piața românească

  de Special Arad | 21 iunie 2020, 2:23 PM | Naţional | Recomandările editorilor

  0

  Polițiștii de la Crimă Organizată au descins, duminică, la traficanți de droguri, descoperind sute de plante de canabis.

  „În această dimineață, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București – Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Giurgiu, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Giurgiu, au efectuat 4 percheziții domiciliare, în județul Giurgiu, într-un dosar de trafic de droguri.

  În urma perchezițiilor efectuate, la o locuință a fost descoperită o cultură indoor de cannabis formată din 504 plante de cannabis în diferite stadii de dezvoltare, precum si bunuri utilizate la dezvoltarea culturii.

  De asemenea, în exteriorul imobilului au mai fost identificate 25 de plante cannabis aflate în vegetație.

  Din cercetările efectuate au rezultat indicii că respectivele 4 persoane ar fi inițiat din luna mai 2019 un grup infracțional, în scopul inițierii și dezvoltării de culturi de cannabis.

  În acest sens, acestea ar fi achiziționat o locuință în județul Giurgiu, pe care ar fi modificat-o și amenajat-o atât în interior, cât și la exterior, exclusiv în scopul infracțional.

  Totodată, au fost puse în aplicare 4 mandate de aducere, persoanele depistate urmând a fi conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – B.T. Giurgiu, pentru audieri.

  Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale. De asemenea, activitățile s-au desfășurat cu sprijinul I.J.J. Giurgiu”, anunță Poliția Română.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.