Update ExclusivSute de documente oficiale ale PDL Arad, aruncate la gunoi. LA PROPRIU!

  de Special Arad | 4 June 2014, 1:24 PM | Știri Arad | Topic special

  5

  Este de-a dreptul incredibil cum partidele tratează totul de parcă trecutul – fie el și glorios – n-ar mai conta… Mai ales partidele aflate la putere! O astfel de mostră de ipocrizie, de sfidare a propriilor valori și de nesimțire dusă la extrem o avem, astăzi, din partea celor din PDL Arad, care și-au aruncat toată maculatura pe spațiul public, la trei pași de blocurile unde trăiesc sute de arădeni. Și asta în ciuda faptului că există firme specializate în domeniu, care ridică ”maculatura” chiar la o comandă scurtă…

  Am rămas uluiți să găsim (în urma unui pont, bineînțeles), în cartierul arădean Alfa, la câțiva metri de strada Pădurii, mormane de documente oficiale aruncate de către cei de la care așteptam să facă educație civică și să dea exemple… Așa că, zeci de cărți despre „Istoricul reprezentanților arădeni în Parlamentul României” (unele dintre ele încă ambalate frumos în pachete și nedesfăcute), sute de foi reprezentând baze de date (nume de persoane, numere de telefoane, CNP-uri și serii de buletine), copii după procesele verbale din secțiile de vot, scrisori către parlamentari, rapoarte de activitate și multe alte materiale de partid, au fost aruncate la gunoi, la propriu.

  O mare bătaie de joc din punct de vedere al civismului și… o mare inconștiență dacă e să ne luăm după câteva dintre temele de lucru pe care le avem în redacție! Că doar nu credeți că nu ne-am murdărit pe mâini când am băgat câte ceva prin plase sau nu le-am citit… poate cu mai multă atenție decât cei cărora le-au fost dedicate.

  UPDATE: Conducerea PDL Arad și-a trimis „enoriașii” să-și recupereze documentele de la gunoi

  Așa cum anticipam, membrii PDL Arad au fost deja sunați de către conducere pentru a-și recupera arhiva și documentele aruncate în boscheții de pe drumul spre fosta Cărămidărie. Astfel, mai mult ca sigur, toată maculatura aruncată va dispărea într-un timp foarte scurt.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Nicio mirare. Locația unde s-a aruncat PDL-ul sub formă de maculatură nu e departe de adevăr. Strada Pădurii… Și cum ei sunt toți niște tufe pe toate părțile – chiar nu au greșit aruncându-și ”valorile„ care, iată-le, astea sunt. Atât au putut. După cum se vede nu există respect nici măcar între ei sau față de cetățenii care s-au adresat cu încredere vreunui parlamentar portocaliu… E un fel de autogol rușinos în propria poartă într-un meci în care au pierdut și la categoria Onoare.

   0 voturi
   +1
   -1
  2. Daca ai avea habar despre ce vorbesti ar fi super, esti paralel fratzica cu toata povestea si cu toata politica mai tays precum sinele de cale ferata, nu te intersectezi cu povestea precum nu se intersecteaza sinele de tren. Sa inteleg mai „tays” ca esti un PSD-ist infocat si un socialist de nadejde, nu?? adica uin rosiatic 😉

   0 voturi
   +1
   -1
  3. Salut, abc. Mai adaugă-ți niște litere să întrunești măcar alfabetul. Nu mă interesează (o astfel de) „politica”. La voi analiza se calculează ca în seismologie, în grade de cutremure și dezastre. Ați fost o uriașă molimă portocaliu-o(a)cru care ați păgubit țara, incalculabil. Mai bine ai studia documentele voastre de partid – după ce le recuperezi de la gunoi – să vezi cam pe ce s-au dus banii în mandatele portocalii. S-a scârbit lumea de voi și de tot ce ați putut! Dk așa de bine te ai cu șinele de tren vezi că s-a schimbat macazul și vă paște un tampon cât sec XXI!

   0 voturi
   +1
   -1
  4. Mai Tays…. iti trebuie tupeu infect ca in calitate de Rosiatic sa deschizi gura, chiar v-ati luat iarasi nasul la purtare turnatori, securisti si comunisti la un loc, iar pentru ca aveti tupeu jegos mai si scoateti nasul. Ori esti un mucos care nu stie ce-i ala comunismul si crede ca Iliescu e vreun mare democrat, Vanghelie ar trebuii pus ministrul culturii, Caprar primar sa-si fure si portmoneul din buzunar lui propriu, iar Maduta sef la finante…ori esti vreun vopsit in rosu care n-are niciun scupul si niciun Dzeu decat Euroiul. Indiferent care caz e valabil in locul tau din respect pentru aia care au murit ca fraierii in 89 mi-as tine draq gura si n-as mai flutura flamura socialismului… ok?? ai macar decenta si bunul simt in ceasul 12 sa-ti taca gurita de habarnist si de aerian politic.

   0 voturi
   +1
   -1
  5. Prefer să n-am habar de cât ați distrus și vândut de când a naufragiat piratul vreo două mandate, așa chior cum e (îl prinde bine fără un ochi normal).Când ai obrajii roșii înseamnă că ești sănătos, bașca te rușinezi când e cazul. Dar când îi ai gălbejiți, totul e putred pe dinăuntru. Papa-ul psd-ului a spus demult pa-pa! Vanghelie și cu dta, abc – ar trebui să faceți un tandem la Cultură: app., ”ar trebui” se scrie cu un singur i!, (”buzunarul lui propriu”!) ABC…

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  0 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.