Susținere pentru extinderea UE în Balcani

  de - | 25 noiembrie 2019, 1:19 PM | Comunicate contra cost

  0

  Europarlamentarul Alianței USR PLUS Vlad Marius BOTOȘ, în calitate de vicepreședinte al Delegației Parlamentului European pentru Albania, a avut o întâlnire informală cu doamna ambasador a Republicii Albania în Belgia, în Marele Ducat al Luxemburgului și la Uniunea Europeană, doamna Suela Janina.

  Întâlnirea desfășurată într-o atmosferă cordială a avut ca principal subiect eforturile pe care le depune Albania pentru integrarea în Uniunea Europeană. Doamna ambasador a vorbit despre dorința poporului albanez de a continua reformele și de a parcurge toți pașii necesari integrării chiar dacă acest proces va avea o durată mai lungă decât cea sperată inițial.

  Susținător deschis al cauzei Albaniei încă din perioada alegerilor interne ale Uniunii, pentru desemnarea candidaților pentru Parlamentul European, domnul Vlad BOTOȘ a declarat:

  Unul dintre cele mai importante principii susținute de Uniunea Salvați România este că nu lăsăm pe nimeni în urmă. Acest principiu pe care încercăm să-l integrăm în programele noastre de guvernare internă, îl aplicăm și în politica externă.

  Pentru mine, pentru noi, este mai ușor să înțelegem trecutul și aspirațiile Albaniei fiind asemănătoare celor trăite de noi, de români. Tocmai de aceea voi depune toate eforturile pentru a ajuta Albania și celelalte țări din Balcanii de Vest să fie parte componentă a Uniunii Europene.

  Chiar dacă procedurile de integrare nu au început, procesul de aderare al Albaniei la Uniunea Europeană continuă, fapt pentru care domnul Vlad BOTOȘ împreună cu colegii europarlamentari, membri ai delegației Parlamentului European pentru Albania, va face o vizită oficială la Tirana în primăvara anului viitor.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.