duminicã, 14 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Suspiciuni de sinucidere în Alfa! Cadavrul unui bărbat a fost găsit în stare avansată de putrefacție, într-un apartament

  de Mihai Todoca | 3 mai 2019, 10:59 AM | Știri Arad | Topic special

  2

  (foto: Arhivă)

  În ziua de 1 Mai, locuitorii blocului 25 de pe Strada Tunarilor, din cartierul arădean Alfa, au chemat un echipaj al Ambulanței, deoarece din apartamentul vecinului lor se simțea un miros foarte urât. Medicii au reușit să intre în apartament, unde au găsit trupul neînsuflețit în stare avansată de putrefacție al unui bărbat în vârstă de 43 de ani.

  Momentan nu se cunoaște cauza decesului, ancheta fiind încă în desfășurare, dar nu s-au găsit urme de violență care să conducă ancheta către o moarte suspectă. Ceea ce se știe despre bărbat este că acesta era cunoscut ca fiind un om cu probleme de ordin psihic, acesta încercând în trecut să își ia propria viață. În ultimii patru ani acesta a avut nu mai puțin de opt tentative de suicid, fiind internat în repetate rânduri la Secția de Psihiatrie din cadrul Spitalului Județean Arad.

  Nu există suspiciuni cu privire la săvârșirea unei fapte penale, iar cadavrul a fost transportat la medicina legală pentru efectuarea autopsiei” a declarat pentru Special Arad purtătorul de cuvânt al IPJ Arad, agentul șef Claudia Iuga.

  Imagine cu rol ilustrativ.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  6 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.