sâmbãtã, 24 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Surprize de la copii, pentru copii. Cei mici au donat fructe și legume

  de Special Arad | 25 noiembrie 2022, 6:08 PM | Știri Arad

  0

  Copiii internați în secțiile Pediatrie I și II și în Compartimentul Boli Infecțioase Copii au primit astăzi o surpriză, plină de vitamine și energie, din partea elevilor Școlii Gimnaziale „Aurel Vlaicu” din Arad.

  „Sub sloganul „Săptămâna legumelor și fructelor donate”, activitate care face parte din cadrul Strategiei Naționale de Acțiune Comunitară, inițiată de către Ministerul Educației, 800 de elevi coordonați de 40 de cadre didactice din cadrul școlii au donat peste cinci tone de fructe și legume. O parte din fructele donate de elevi a ajuns astăzi la cei mai mici dintre pacienții spitalului.
  Mulțumim tuturor cadrelor didactice, elevilor și părinților implicați în această campanie menită să sensibilizeze pe fiecare dintre noi, cu privire la situația dificilă în care se află unii dintre semenii noștri”, spun reprezentanții Spitalului Județean.

  Nici cei de la Școala Gimnazială ,,Avram Iancu” Arad nu s-au lăsat mai prejos. Joi, 24.11.2022, elevii, părinții și cadrele didactice au participat la campania de sprijin, intitulată ,,Săptămâna fructelor și legumelor donate”. Aceștia s-au implicat în colectarea unei cantități semnificative de legume și fructe pe care, ulterior, le-au donat Fundației Creștine RCE ,,Speranța copiilor” și Asociației ,,Oaza” Arad.

  „Bucuria de pe chipurile elevilor implicați măsoară doar o mică parte din bucuria copiilor care au beneficiat de aceste donații”, au povestit reprezentanții școlii.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.