Surpriză dulce pentru copiii din centrele de plasament din Arad

  de Raluca Medeleanu | 2 iunie 2020, 11:35 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  De Ziua Internațională a Copilului, 400 de copii instituționalizați în centrele din subordinea DGASPC Arad și din familiile de asistenți maternali au primit în dar tort, baloane, sucuri și ciocolată. Acțiunea a fost realizată la inițiativa arădeanului Valentin Căldăraș, cu ajutorul echipei de voluntari de la Asociația pentru Dezvoltarea Economiei Sociale-Dulcis care au adunat fonduri de la mai mulți arădeni inimoși.

  „Mulțumim lui Valentin Caldaras și celor care au sprijinit această inițiativă pentru surpriza dulce făcută copiilor noștri din sistemul de protecție!”, a spus Erika Stark, directorul DGASPC Arad.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.