sâmbãtã, 24 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Cultul penticostal din Arad plânge moartea, în accident, a tânărului de 30 de ani, Samuel Bolojan, tată a cinci copii

  de Andrada Bobiș | 23 noiembrie 2023, 10:03 AM | Povești despre oameni | Știri Arad | Topic special

  2

  Tânărul de 30 de ani, Samuel Bolojan, era mai mult decât un simplu părinte. Era un om implicat în comunitate, îndrăgit de toți prietenii, de vecini, respectat de colegii lui și de toți cei care l-au cunoscut. Iar asta o spun toți cei care l-au cunoscut.

  În accidentul mortal care a avut loc ieri, miercuri 22 noiembrie, în jurul orei 12:00, la ieșire din localitatea Ususău din județul Arad, Samuel Bolojan, în vârstă de 30 de ani, pasager în dreapta al autoturismului, și-a pierdut viața. Cum spuneam, în momentul tragediei, Samuel se afla pe locul din dreapta șoferului-un alt tânăr în vârstă de 31 de ani din Ususău și acesta rănit- iar în urma impactul deosebit de violent, autoturismul a fos zdrobit. Rănile provocate tânărului tată au fost incompatibile cu viața.

  Samuel Bolojan era membru al cultului penticostal

  Era membru al cultului penticostal, implicat în multe acțiuni a acestei comunități.

  Fără alte cuvinte, subliniem că încă un alt accident mortal deosebit de violent – din  șirul celor care parcă tot mai des apar pe drumurile județului nostru- marchează o întreagă comunitate. De această dată, o mamă și cinci copii rămân fără, cum se spune, „stâlpul familiei”.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  3 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.