Destin necruțător pentru doi frați de la „Moise Nicoară”! Au rămas fără ambii părinți, după ce tatăl s-a sinucis vineri. Mama le murise în urmă cu un an

  de Alin Olteanu | 4 iulie 2020, 6:53 PM | Știri Arad | Topic special

  5

  O tragedie fără margini s-a petrecut în acest weekend. Doi gemeni, fată și băiat, elevi în clasa a 9-a la Colegiul Național Moise Nicoară, au rămas orfani, după ce, în urmă cu un an le murise și mama.
  Din informațiile pe care le deținem, mama acestora murise anul trecut din cauza unei boli crunte, iar tatăl nu ar mai fi făcut față tragediei de a își pierde soția, astfel că vineri seara s-a sinucis. Nenorocirea e mare oricum, dar cu atât mai mare fiindcă se pare că cea care i-a descoperit tatălui trupul neînsuflețit a fost chiar fiica lui. Diana Achim, directoarea școlii, doborâtă de durere, a refuzat să facă vreun comentariu, rugându-ne să înțelegem prin ce clipe trec cei doi copii.
  Rețelele de socializare vuiesc. Părinții de la Moise Nicoară doresc să întindă o mână de ajutor celor doi copii rămași orfani și astfel, în următoarele zile, se vor organiza pentru a strânge fonduri. Momentan nu deținem mai multe informații (și prea multe nici nu ne permitem să oferim, având în vedere situația celor doi copii), dar vom reveni, pentru cine dorește să îi ajute, cu eventualele conturi bancare, îndată ce le vom afla.
  Însă, sincer vă spunem, suntem neputincioși și noi să înaintăm niște soluții, fiindcă tragedia e de nedescris. Și, parcă, asemenea tragedii împietresc ceva în fiecare dintre noi. Sperăm că înțelegeți și să acceptați că nu publicăm numele familiei, Motivele sunt mai mult decât evidente.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Buna ziua, suntem alaturi de acesti copii minunati care au trecut printr-o dramă de neimaginat. O singura precizare, mama a decedat din cauza unei infectie renale tratata gresit ca si colica renala, decesul survenind la cateva ore de la internare. De aceea drama este cumplita, luând familia, apropiatii prin surprindere si l-au facut pe tata sa clacheze . Cei care putem, haideti sa ajutam macar material acesti copii. 🙏🙏🙏 Multumesc.

   +25 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.