Surprinde-ți iubita de Ziua Femeii! Se vinde ARO-ul lui Ceaușescu

  de - | 10 February 2019, 5:40 PM | Auto

  0

  Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) a anunţat o nouă dată când pune în vânzare maşina Aro care i-a aparţinut lui Nicolae Ceauşescu. Preţul de vânzare este cu 25% mai mic decât la prima licitaţie.

  Fiscul a programat pentru data de 7 martie o licitaţie pentru a vinde autoturismul marca Aro 304, care, potrivit datelor subliniate de instituţie, „a fost utilizat de fostul preşedinte al României Nicoale Ceauşescu”.

  De culoare gri şi fabricat în 1977, autoturismul pe benzină are o capacitate de 2.495 cmc, iar bordul arată că a parcurs 72.453 de kilomentri.

  Preţul de evaluare, respectiv de pornire al licitaţiei, este de 103.125 lei (21.700 de euro), neimpozabili, respectiv nu se aplică TVA. La începutul lunii februarie, ANAF a încercat să vândă aceeaşi maşină la un preţ de 137.500 de lei (29.000 de euro).

  În prezent, autoturismul se află în proprietatea lui Ovidiu Tender, de la care statul încearcă să recupereze bani, în urma unor înşelătorii şi cazuri de spălare de bani dovedite.

  Taxa de participare reprezintă 10% din preţul de pornire al licitaţiei, care trebuie să fie plătită cash sau poate fi depusă o scrisoare de garanţie, până la data de 6 martie.

  sursa: zf

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.