Șapte noi îmbolnăviri de Covid la Arad. Sunt în total 42 cazuri active în județ

  de Special Arad | 11 August 2021, 3:04 PM | Sănătate | Știri Arad

  0

  În această dimineață, conform raportării Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, cuprinzând date furnizate de Direcția de Sănătate Publică a Județului Arad, la nivelul Județului Arad erau înregistrate următoarele valori ale infecției cu virusul SARS-CoV-2:

  – Număr de infectări de la ultima raportare: 7 (conform DSP)

  – Număr persoane vindecate de la ultima raportare: 1

  – Număr persoane decedate de la ultima raportare: 0

  – Număr total cazuri active în prezent: 42

  – Număr persoane internate în spital (izolare): 11

  – Număr persoane în izolare la domiciliu (pozitive): 31

  – Număr persoane în carantină: 192.

  Șapte localități din județ, dintre care și municipiul Arad, mai au rata de incidență care depășește zero.

  incidenta covid 11 august 2021

  În ceea ce privește situația la nivel național, autoritățile au confirmat miercuri 326 de cazuri noi de persoane infectate cu coronavirus, după efectuarea a 29.302 teste. În ultimele 24 de ore au fost confirmate și opt decese COVID, în vreme ce numărul persoanelor internate la ATI a ajuns la 96, cu zece mai multe decât ieri.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.