Supererou pentru o zi! Un băiețel costumat în Iron Man a luptat simbolic împotriva forţelor malefice din oraș. Robert Downey Jr. l-a numit „membru Avengers” (VIDEO)

  de - | 12 februarie 2016, 1:26 PM | Internaţional | Video

  0

  Misiunea dificilă i-a fost încredinţată unui copil din Australia. Îmbrăcat într-un costum asemănător celui purtat de celebrul personaj Iron Man, băiatul a luat parte la o aventură demnă de filmele de acţiune, transmite B1TV.

  Totul a fost pus în scenă cu ajutorul autorităţilor locale, care l-au ajutat pe micuţ să lupte, simbolic, împotriva forţelor malefice ce ameninţau siguranţa oraşului. Visul băiatului, care suferă de o boală gravă, de a fi supererou pentru o zi a devenit realitate datorită unei fundaţii australiene.

  A fost apelul care a dat startul unei superaventuri pentru Domenic, un băieţel din Australia. El a fost dus cu elicopterul la sediul poliţiei unde i s-a oferit un costum similar cu cel al celebrului personaj, Iron Man.

  7160292-3x2-700x467

  Foto: abc.net.au

  Odată activate superputerile, micul erou a reuşit în doar câteva ore să îi învingă pe răufăcători şi să o salveze pe tânăra care le căzuse victimă acestora.

  7160440-3x2-700x467

  Foto: abc.net.au

  Domenic suferă de fibroză chistică, o boală ce afectează mai multe organe, dar în special plămânii şi pancreasul. El a spus reprezentanţilor fundaţiei de caritate că de-ar fi să poată alege o superputere, aceea ar fi să se poată vindeca.

  Robert Downey Jr., actorul care-l interpreteză pe Tony Stark aka „Iron Man” în pelicula hollywoodiană, a transmis băiețelului printr-un video că de acum încolo, este un adevărat membru de onoare „Avengers”:

  „Salut, Domenic, sunt Tony. Sunt un pic sub acoperire acum. M-am bărbierit, am pălărie și ochelari pentru că, în caz că nu știai, a fost un război civil în ultimul timp. Încerc să mă mențin pe DL (n. red. Down Low – în traducere: în afara atenției, ascuns de privirile oamenilor). Am auzit că ai avut o zi pe cinste. E greu să salvezi lumea, nu-i așa? Sper că te-ai distrat pe cinste. Pariez că ți-a plăcut zborul cu elicopterul din această dimineață. Vreau doar să-ți doresc toate cele bune. Ține-o tot așa! Și… ascultă aici! Nu fac asta foarte des. Te fac un membru de onoare Avengers!”

  Video: The Guardian

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.