Supărați că au fost dați jos din tramvai fiindcă nu aveau bilet și făceau scandal, trei indivizi și-au făcut „dreptate” cu piatra

  de Andrei Fuliaș | 8 aprilie 2019, 12:42 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  Trei indivizi au provocat, duminică după-amiază, un scandal în urma căruia un tramvai a rămas fără un geam, iar călătorii aflați în mijlocul de transport s-au ales cu o sperietură zdravănă.

  Incidentul a fost confirmat și de către Claudiu Godja, directorul Companiei de Transport Public Arad, care a explicat pentru Special Arad că incidentul s-a petrecut în zona stației Caius Iacob, vatmanul sunând de urgență la 112 pentru a reclama incidentul.

  Concret, este vorba despre trei bărbați, unul de 25 de ani din localitatea Dezna, unul de 54 de ani din localitatea Curtici și unul de 38 de ani din județul Bihor. Aceștia au vrut să urce în tramvai în stația Caius Iacob, în jurul orei 17:50, moment în care vatmanul a observat că cei trei se aflau într-o stare avansată de ebrietate și puși pe scandal. Atunci vatmanul i-a întrebat pe cei trei dacă au bilet de călătorie, iar fiindcă aceștia nu aveau, nu au fost lăsați să urce în tramvai.

  Ulterior, unul dintre cei trei bărbați, mai exact cel de 25 de ani, a luat o piatră și a spart unul dintre geamurile tramvaiului. Imediat, vatmanul a pus mâna pe telefon și a sunat la 112 pentru a reclama incidentul, iar în scurt timp un echipaj al Jandarmeriei Arad a ajuns la fața locului.

  Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad, Dan Monoranu, a explicat pentru Special Arad că jandarmii ajunși de urgență la fața locului au constatat cele întâmplate și că au fost întocmite documentele necesare cercetării.

  Totodată, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Arad, Claudia Iuga, ne-a declarat că „se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere”. 

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.