joi, 29 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Sunt restricții de circulație la Săvârșin din cauza podului degradat! Care sunt rutele alternative

  de Special Arad | 11 august 2022, 5:15 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Comunicat. Podul de la Săvârșin prezintă degradări vizibile ca urmare a scăderii debitului Mureșului. Ca urmare a acestor degradări, Consiliul Județean Arad a avut inițiativa verificării amănunțite a podului. Astăzi, o echipă tehnică de la Consiliul Județean, în care au fost cooptați și specialiști ISU, respective scafandri de la Salvamont, a verificat starea unui pilon al podului, și a extins verificările la întreaga structură a podului.

  Au fost informați și primarul comunei Săvârșin, respectiv Comitetul Local și Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, în vederea stabilirii măsurilor necesare siguranței traficului.

  Direcția Tehnică a Consiliului Județean a dispus următoarele măsuri:
  – restricționarea circulației pentru autospecialele mai grele de 7 tone;
  – expertizarea podului de către un expert independent autorizat.
  „Pe durata restricției, recomandăm următorul traseu alternativ: DN7 Săvârșin-Lipova – DJ 682 Lipova-Birchiș – DJ 707B Birchiș-Valea Mare – DJ 707 A Valea Mare-Căprioara”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.