Sunt restricții de circulație la Săvârșin din cauza podului degradat! Care sunt rutele alternative

  de Special Arad | 11 august 2022, 5:15 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Comunicat. Podul de la Săvârșin prezintă degradări vizibile ca urmare a scăderii debitului Mureșului. Ca urmare a acestor degradări, Consiliul Județean Arad a avut inițiativa verificării amănunțite a podului. Astăzi, o echipă tehnică de la Consiliul Județean, în care au fost cooptați și specialiști ISU, respective scafandri de la Salvamont, a verificat starea unui pilon al podului, și a extins verificările la întreaga structură a podului.

  Au fost informați și primarul comunei Săvârșin, respectiv Comitetul Local și Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, în vederea stabilirii măsurilor necesare siguranței traficului.

  Direcția Tehnică a Consiliului Județean a dispus următoarele măsuri:
  – restricționarea circulației pentru autospecialele mai grele de 7 tone;
  – expertizarea podului de către un expert independent autorizat.
  „Pe durata restricției, recomandăm următorul traseu alternativ: DN7 Săvârșin-Lipova – DJ 682 Lipova-Birchiș – DJ 707B Birchiș-Valea Mare – DJ 707 A Valea Mare-Căprioara”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.