marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Suferință și descătușare! UTA e lider cu o victorie obținută în ultimele secunde

  de Lucian Dănilă | 3 aprilie 2015, 6:33 PM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  UTA s-a întors la muncă după victoria din derby-ul cu Național Sebiș. S-a deplasat la Braloștița și a evoluat pe un teren care semăna mai mult cu un maidan, dar la acest nivel astfel de „surprize” pot apărea.

  Cu moralul ridicat, UTA a început meciul avântat și, în plus, avea și vântul ca aliat. Strătilă și Botiș au ratat cele mai mari ocazii ale  Bătrânei Doamne în prima parte, dar mingea a ocolit poarta în ambele cazuri, atât Strătilă cât și Botiș trimițând balonul cu capul spre poarta lui Lascu.

  Echipa gazdă a fost una foarte arțăgoasă, exact ceea ce se așteptau arădenii mai ales că aveau și experiența meciului din tur când cele două echipe au remizat, scor 1-1, la Arad. În partea secundă jocul arădenilor s-a legat mai greu, ocaziile la poarta oltenilor întârziind să apară.

  Roli Nagy a mutat cu 20 de minute înainte de final, atunci când Silaghi și Rus au luat locul lui Tudor și Hlistei. Rus avea să aducă fericirea în tabăra arădeană în ultimul minut al meciului. A fost un corner, mingea a ajuns în careu la atacantul arădean și acesta a trimis din voleu în plasă: 0-1! Strigăte de bucurie s-au auzit pe teren dar și de pe bancă, iar fluierul final al arbitrului Heidiner au adus fericirea în rândul jucătorilor și staff-ului arădean, dar și pentru fiecare suporter al grupării alb-roșii.

  Astfel, UTA este lider la zi al clasamentului cel puțin până la jocul de mâine dintre Național Sebiș și Minerul Motru.

  CSO Filiași – UTA 0-1 (0-0)

  C. Rus 90

  CSO Filiaşi: Lascu – Orban, Bulde, Lupu, Neacşu – Duriţă, Stoiu, Dumitraşcu, Păiş, Bălă – Buciuman. Rezerve: Lăpădătescu – Obeanu, Creţu, Cruşoveanu, Tudorică, Fruntelată, Pârvuică.

  UTA: Mitrea – Voicu, Botiş, Cotoc, Burlă – Strătilă, Chindriş, Cl. Tudor (70 Silaghi), Piţ (80 Leucuța) – Hlistei (70 C. Rus) – Szekely (90 Dobrean). Rezerve: Copil – Leucuţa, C. Rus, Silaghi, Wild, Suslak, Dobrean.

  Arbitri: Denis Haidiner (Hunedoara) – Cristian Petrean (Deva) – Gabriel Saraol (Deva)

  Observatori FRF: Luis Moisescu (Turnu Severin) şi Sorin Găman (Târgu Jiu).

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.