miercuri, 29 mai, 2024

Special Arad Logo

  Suferința lui Topai, la final! Mesaj emoționant al fotbalistului…

  de Lucian Dănilă | 22 mai 2015, 12:49 AM | Sport

  0

  În urmă cu aproape un an de zile, Gloria Arad s-a retras din campionat, iar fotbaliștii celei mai vechi grupări fotbalistice din Arad au plecat care încotro, fiind neplătiți patru luni.

  Printre ei, Andrei Topai, „Roșcatul”, cum îi spun colegii, era un caz mai special. Fiind special, noi cei de la Special Arad am luat atitudine, iar în cele din urmă s-a găsit o rezolvare pentru problemele lui Andrei.

  Topai s-a accidentat grav la un meci din Cupa României jucat de Gloria la Șepreuș. O ruptură de ligamente l-a făcut pe Andrei să se gândească la retragere, deși are doar 24 de ani. În luna noimebrie chiar posta un mesaj trist pe contul său de facebook: „Mulțumesc domnule Sandu Ion că m-ai făcut să mă las de fotbal…

  Fără bani și cu ligamentele rupte, Topai nu mai spera la nimic, mai ales că o eventuală operație l-ar fi costat mai mult de o mie de euro. Ajutorul a venit chiar de la fostul său antrenor de la Gloria, Leo Pința, și de la primarul comunei Zăbrani, Marian Toader. Deși accidentat, gruparea din Zăbrani i-a întins mâna, a semnat un contract valabil pe trei ani și i-a fost plătită și operația la genunchi la doctorul bănățean Radu Prejbeanu.

  După operație și o lungă perioadă de recuperare, Topai a revenit pe teren. A jucat în ultimele meciuri pentru Victoria Zăbrani, primind de la antrenorul Leo Pința câteva minute la fiecare meci. Acum, prin intermediul Special Arad, Topai ține să le mulțumească tuturor într-un mesaj emoționant pe care îl puteți citi în rândurile care urmează:

  „În primul rând vreau să le mulțumesc tuturor persoanelor care m-au sprijinit în aceste șase luni și care mi-au fost alături. Îi mulțumesc în special kinetoterapeutului Cristian Dărău care m-a pus din nou pe picioare și m-a ajutat cu recuperarea. Am așteptat cu nerăbdare să trec peste acest moment și să revin pe gazon cât mai repede

  Sper să revin la forma dinaintea accidentării și să pot  să îmi ajut echipa actuală. Sper să revin cât mai repede în vederile unor echipe din eșaloane superioare și nu în ultimul rând vreau să vă mulțumesc vouă, celor de la Special Arad, care tot timpul ați scris despre mine. Dacă nu erați poate nici azi nu reușeam să mă operez

  Și evident, multe mulțumuri conducerii și stafului din Zăbrani, mai ales primarului Marian Toader și antrenorului Leo Pința, dar și noilor mei colegi!!!!”

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.