Se organizează alegeri la Zăbrani pe locul rămas liber după condamnarea fostului primar

  de Mihai Todoca | 13 mai 2021, 9:08 AM | Știri Arad | Topic special

  0

  Românii din 33 de localități vor merge la urne, duminică, pe 20 iunie, pentru a-și alege un nou primar. Un număr de 11 foști edili au murit, alții au fost condamnați, o parte și-au pierdut mandatul din cauza incompatibilității, unii și-au dat demisia. De asemenea, în zece localități alegerile au fost invalidate de instanță și se repetă.

  Declanșarea alegerilor va fi aprobată în ședința de joi a Guvernului. Campania electorală va începe pe 16 mai, iar votul se va desfășura între orele 07.00 – 21.00. Calendarul complet poate fi consultat aici , notează știripesurse.

  În cazul județului Arad, alegeri se vor organiza la Zăbrani unde fostul primar Marian Toader a primit o pedeapsă cu închisoarea de 4 ani și patru luni de închisoare (pedeapsa cea mai grea de 3 ani+1/3 din totalul celorlalte pedepse) fiind condamnat de constituire de grup infracțional organizat, abuz în serviciu și spălare de bani.

  Citește și ; Pedepse de închisoare cu executare primite de un primar din Arad și alți trei oameni de afaceri în „Dosarul Zăbrani”!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.