Echipa din care face parte arădeanul Alin Câmpeanu a obținut un succes zdrobitor la alegerile pentru conducerea Federației Române de Șah

  de Dan Lazăr | 16 August 2021, 6:44 PM | Sport | Știri Arad

  0

  Opt posturi din opt pentru echipa „opoziției” din șahul românesc, din care face parte și arădeanul Alin Câmpeanu, ales printre cei șase membri ai Comitetului Director al Federației Române de Șah, în urma alegerilor care s-au desfășurat duminică în Aula Magna Carmen Sylva a Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași.

  „Victoria echipei noastre a fost una zdrobitoare, pentru aceasta mulțumim oamenilor din șah care au apreciat propunerile noastre de schimbare. Printre altele, ne propunem mai multă transparență în activitatea federației și vom încerca să ajutăm toate cluburile din țară. Într-un cuvânt, încercăm să nu înșelăm așteptărilor celor care ne-au acordat votul, iar șahul românesc să apuce pe o pantă ascendentă”, ne-a declarat Alin Câmpeanu, președintele Șah Club Vados Arad, care a obținut cel mai mare număr de voturi dintre cei 12 candidați la Comitetul Director.

  În urma voturilor exprimate de cei 200 de delegați prezenți – printre care s-au aflat și reprezentanți ai unor cluburi din Arad, Lipova sau Ineu – s-a stabilit următoarea structură a Consiliului Director al FR de Șah, formată în totalitate din echipa lui Vlad Ardeleanu:

  Vicepreședinți:
  Berescu Alin (ACS Arnia ChessIT)
  Diaconescu Andrei-Liviu (ACS de Șah MMI Andrei Murariu)

  Membri:
  Câmpeanu Alin-Vivian (ACS Șah Club Vados Arad)
  Ceteraș Marius-Nicolae (CSM Unirea Alba Iulia)
  Georgescu Tiberiu-Marian (CSU ASE București)
  Gîlea Lucian (ACS Smart Galați)
  Nanu Costică-Ciprian (CS Șah Club Brașov)
  Toma-Andreica Alin (CS Pegas Cluj)

  Pentru funcția de președinte al Federației Române de Șah vor avea loc alegeri la București, în ziua de 26 septembrie 2021.

  Din Copou ar mai fi de remarcat, pe lângă faptul că niciun membru al „puterii” nu a reușit să se păstreze sau să acceadă la conducerea federației, eșecul organizatorilor în ceea ce privește distanțarea cerută de pandemie, sala în care s-a desfășurat Adunarea Generală a FRȘ dovedindu-se mult prea mică.

  Dan Lazăr (Iași)

  alegeri

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.