„Sub umbra părului sălbatic”, cel mai recent film al lui Nuri Bilge Ceylan, în premieră la Cinema Arta

  de Special Arad | 4 martie 2019, 11:26 AM | Cultură | Film

  0

  Cel mai recent film al lui Nuri Bilge Ceylan – monstrul sacru al cinematografiei contemporane turceşti – ajunge în premieră la Cinema Arta vineri, 8 martie, de la ora 20:00.

  Unul dintre cei mai apreciaţi exponenţi ai curentului slow cinema, Ceylan reuşeşte să impresioneze cu fiecare film, atât prin stilistica aparte, cât şi ca tematică, explorând subiecte universale şi relevând complexităţile sufletului uman. THE WILD PEAR TREE / SUB UMBRA PĂRULUI SĂLBATIC nu face excepţie, numărându-se printre cele mai aclamate filme de la Cannes.

  Sinopsis:
  Pasionat de literatură, Sinan și-a dorit să fie scriitor de când se știe. Întors în satul său natal din Anatolia, își pune la bătaie toată energia ca să strângă banii necesari pentru a fi publicat, dar datoriile tatălui său îl ajung din urmă.

  Biletele pot fi achiziționate de la Cinema Arta, de marți până joi, între orele 10-17, vineri, între orele 10-14, sau cu 2 ore înainte de începerea filmului. Biletele pot fi rezervate în prealabil pe e-mail, la adresa: [email protected]

  Preț bilete:
  – 12 lei preț întreg
  – 5 lei preț redus pentru elevi, studenți şi pensionari

  Informații la tel. 0257/280526

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.