marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Strătilă a refuzat un club din Liga 1! Rămâne la UTA?

  de Lucian Dănilă | 31 decembrie 2014, 8:11 PM | Sport

  0

  În prag de an nou, oficialii și suporterii clubului UTA privesc deja spre sezonul de primăvară, unul în care se dorește promovarea în liga secundă. Sorin Strătilă, unul dintre cei mai buni jucători ai echipei arădene, este unul dintre jucătorii de la care toți așteaptă să facă diferența și în retur.

  Strătilă, sosit la UTA în etapa a 5-a a campionatului ca jucător liber de contract, a semnat cu gruparea arădeană un contract până în această iarnă, dar avea și un acord de principiu cu oficialii arădeni prin care, în cazul în care nu are oferte mai bune, să continue și în 2015.

  Oferta a venit de la una dintre codașele Ligii 1, CSMS Iași. „Despre Strătilă am discutat şi cu fostul nostru antrenor Ionuţ Popa care ne-a confirmat că valoarea jucătorului este mult peste nivelul Ligii a III-a, unde a ajuns să evolueze, la UTA”, a declarat managerului grupării din Moldova, Florin Prunea pentru Mediafax.

  „Într-adevăr, m-au dorit dar nu merg la Iași”, spune Sorin, fără a face cunoscute alte informații în legătură cu viitorul său fotbalistic. Rămâne oare la Arad?

  Strătilă a jucat la Astra și la Dinamo, iar în 2013 a fost împrumutat la Concordia Chiajna. După 18 prezențe în tricoul Concordiei, în care nu a marcat niciun gol, a devenit liber de contract și a semnat cu UTA.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.