joi, 18 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Ștrandul Neptun, una dintre opțiunile alese pentru petrecerea minivacanței de Rusalii. Câte persoane i-au călcat pragul | Foto + Video

  de Raluca Medeleanu | 25 iunie 2024, 12:33 PM | Reportaj | Știri Arad | Topic special

  0

  Ca să începem într-un ton glumeț: mulți oameni merg la ștrand, însă numai arădenii merg „pe ștrand”. În minivacanța de Rusalii, Ștrandul Neptun a fost o opțiune pentru petrecerea timpului liber pentru multe persoane. Canicula nu i-a intimidat și au stat la plajă, răcorindu-se apoi în apa din bazine, ori la o bere rece, la terase.

  Administrația ștrandului ne-a declarat că pe parcursul minivacanței  (de vineri, 21 iunie, până inclusiv luni, 24 iunie) au venit în total 7618 persoane.

  Modalitatea preferată de acces rămâne biletul (fie individual, fie pachet familial), cel puțin pentru arădenii cu care am stat de vorbă, pe parcursul zilei de luni, 24 iunie, când am realizat materialul video pe care îl puteți urmări mai jos. Dintre cei cu care am discutat, doar o doamnă optase pentru abonament:

  Plus: curățenia / Minus: lipsa apei termale

  În mare parte, lumea e mulțumită, mai ales de curățenie, însă mai mulți s-au plâns că nu mai există apă termală în bazine, doar apa rece, poate cam prea rece. Cei de la administrația ștrandului ne-au spus că s-au confruntat cu „anumite probleme tehnice, care sunt în curs de remediere” și că speră să umple înapoi cu apă termală bazinul în curând.

  Și șezlongurile au părut insuficiente în aceste zile. Ștrandul Neptun a adunat lume multă și am întâlnit persoane venite din județul vecin, din Timișoara și Lugoj.  Chiar dacă nu sunt multe opțiuni disponibile, cel puțin biletul de intrare este la un preț pe care vecinii noștri îl consideră atrăgător, încât să se deplaseze cu mașina până aici.

  • Citește și: Tariful de intrare la Ștrandul Neptun, la mijlocul clasamentului pe țară. În care oraș este cel mai ieftin · Special Arad

  Pe perioada estivală, Recons ne-a informat că au fost vândute până acum 78 abonamente.

  În sezonul trecut, Ștrandul Neptun a înregistrat venituri de 2.504.026 lei din vânzarea biletelor și abonamentelor, închirierea cabinelor de schimb și a șezlongurilor, respectiv a căsuțelor.

  În total, în 2023, au fost vândute aproximativ 23 de mii de bilete cu preț întreg și aproximativ 20 de mii de bilete cu preț redus (pentru elevi și pensionari). În ceea ce privește abonamentele, anul trecut au fost vândute 4350 (de diferite tipuri, familial, săptămânal, pe sezon etc.).

  minivacanta de rusalii la Strandul Neptun Arad 1

  Tarife la Ștrandul Neptun:

  Bilet preț întreg: 30 lei/ zi

  Bilet preț redus elev, student (până în 25 ani), pensionar: 15 lei/zi

  Bilet acces după ora 16:00: 15 lei/zi

  Bilet familial (2 adulți și 1 copil): 65 lei / zi; (2 adulți și 2 copii): 68 lei/ zi; (2 adulți și 3 copii): 75 lei/zi.

  Abonament preț întreg sezon: 800 lei/sezon

  Abonament preț redus elev, student (până în 25 ani), pensionar: 400 lei/ sezon

  Abonament lunar: 500 lei

  Abonament lunar redus: 290 lei

  Abonament săptămânal: 175 lei

  Abonament săptămânal redus: 70 lei.

  Accesul la partea din ștrand unde sunt doar terase (în afara gardului delimitator) este gratuit pe întreaga perioadă a anului.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.