marþi, 25 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Intrare liberă, dar încă liniște la Ștrandul Neptun. Bazinele așteaptă „temperaturile mai ridicate”

  de Raluca Medeleanu | 2 mai 2024, 10:56 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  5

  (foto: Adriana Barbu)

  Administrația Ștrandului Neptun a decis ca până la umplerea bazinelor să lase accesul gratuit pentru oamenii care doresc să facă plimbări, plajă sau să consume produsele de la terasele aflate în incinta delimitată de garduri.

  Deși de câțiva ani buni s-a renunțat la deschiderea oficială de 1 Mai a ștrandului, o mână de oameni au decis să-și petreacă această sărbătoare, miercuri, la terasele deschise acolo, sau chiar pe iarbă, la plajă. Atmosfera de la ștrand însă era amorțită. Singurele sunete vibrante erau cântecele de voie bună ale unui taraf care plutea pe Mureș, pe un ponton, cu șase bărci în jur, pe partea de mal cu orașul.

  strandul neptun 1 mai 2024 13

  Bazinele erau și sunt încă goale. După cum ne-a declarat directorul Recons, Laurențiu Puf, au fost făcute deja testele și ele sunt pregătite să fie umplute cu apă, dar s-a luat decizia „să se mai aștepte până temperaturile vor fi mai ridicate, întrucât chiar dacă la orele amiezii vremea e de vară, noaptea încă sunt 10 grade”. Mai mult, zilele următoare sunt preconizate ploi.

  Zilele următoare, intrarea tot gratuită

  strandul neptun 1 mai 2024 8

  Acesta este și motivul pentru care încă nu se percepe bilet de intrare pe perimetrul cu bazinele. Directorul Recons nu a putut să ne ofere încă o dată exactă pentru deschiderea oficială, estimând că în perioada următoare, în funcție de evoluția vremii. Momentan, accesul este gratuit.

  Tarife la Ștrandul Neptun:

  Pentru când vor fi deja umplute bazinele, tarifele percepute la Ștrandul Neptun pentru acces în perimetrul respectiv sunt următoarele:

  Bilet preț întreg: 30 lei/ zi

  Bilet preț redus elev, student (până în 25 ani), pensionar: 15 lei/zi

  Bilet acces după ora 16:00: 15 lei/zi

  Bilet familial (2 adulți și 1 copil): 65 lei / zi; (2 adulți și 2 copii): 68 lei/ zi; (2 adulți și 3 copii):75 lei/zi.

  Abonament preț întreg sezon: 800 lei/sezon

  Abonament preț redus elev, student (până în 25 ani), pensionar: 400 lei/ sezon

  Abonament lunar: 500 lei

  Abonament lunar redus: 290 lei

  Abonament săptămânal: 175 lei

  Abonament săptămânal redus: 70 lei.

  Accesul la partea din ștrand unde sunt doar terase (în afara gardului delimitator) este gratuit pe întreaga perioadă a anului.

   

  • Citește și: Tariful de intrare la Ștrandul Neptun, la mijlocul clasamentului pe țară. În care oraș este cel mai ieftin · Special Arad

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Ati distrus acest ștrand încentul cu încetul începând din anul 2004 de la începutul maldatului îi Falcă acum nu mai aveti Ce să faceți cu ștrandul pentru că este un loc părăsit garduri ca pentru oi și prețuri super mari plin de țigani și apă maro în loc de apă termală a distrus acest simbol al orașului care în anii ’90 era plin de lume și veneau turiști chiar și din județele învecinate. Uitați vă la Oradea Câte Aqua parcuri a deschis Chiar și în orașe mai mici se construiesc Aqua parcuri cum ar fi Salonta aceasta va rămâne una Din marile opere ale demolatorului Aradului care a umplut Aradul de Kaufland uri și lidluri Ghiță Falcă de la Braf supranumit Faraonul sau demolatorul Aradului

   +30 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  8 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.