Ștrandul din Dorobanți s-a reinventat! Vă prezentăm „Grădina Termală Dorobanți”

  de Special Arad | 4 septembrie 2014, 12:33 PM | Dorobanţi | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Ștrandul din Dorobanți, renumit pentru apa termală și vegetația foarte bogată, și-a deschis porțile din nou în acest sezon, sub numele de Grădina Termală Dorobanți.

  Renovat și modernizat, ștrandul aduce un suflu nou de ținerețe, iar evenimentele organizate de-a lungul sezonului în incinta acestuia au atras vizitatori din tot județul Arad: party-uri nocturne cu muzică electronică și DJ arădeni, ateliere de creație pentru copii, dar și ședințe de hidrokinetoterapie pentru un plus de sănătate, destinate tut uror categoriilor de vârstă (de la adolescenți până la vârstnici).

  Deși ne apropiem de finalul sezonului estival, Grădina Termală Dorobanți își va menține porțile deschise și promite în continuare evenimente și atracții pentru mic și mare. La sfârșitul acestei săptămâni, sâmbătă și duminică, începând cu orele 14, vor avea loc din nou ateliere de creație pentru bucuria copiilor, dar și a părinților, în același timp.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.