joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Update Ștefan Muntenaș este în stare gravă la spital! Are nevoie urgentă de sânge

  de Alin Olteanu | 25 noiembrie 2021, 6:27 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de muzică populară ai Aradului, Ștefan Muntenaș, se află internat în stare gravă la Spitalul Municipal din Arad. El are nevoie urgentă de sânge, după cum a anunțat pe Facebook fiul său Codrin Muntenaș.

  „Avem nevoie urgentă de sânge grupa B3 Negativ pentru tatăl meu: ȘTEFAN MUNTENAȘ”, a scris Codrin Muntenaș pe contul său de Facebook, postare care a fost distribuită de aproape 400 de utilizatori.

  Din informațiile noastre, Ștefan Muntenaș a participat la slujba funerară a cunoscutului interpret Benone Sinulescu, după care a acuzat anumite probleme de sănătate. În urma investigațiilor medicale se află internat în spital din cauza unei anemii  și acum are nevoie urgentă de sânge din grupa B3 negativ.

  Se acceptă și orice altă grupă de sânge, dar la donare trebuie specificat numele său, Ștefan Muntenaș.

  UPDATE

  Starea de sănătate a cântărețului Ștefan Muntenaș este stabilă, anunță realizatoarea de emisiuni folclorice Nicoleta Pavel, precizând că este nevoie în continuare de sânge, în cazul de față grupa B3 Negativ.

  „Cu acordul d-nului Ștefan Muntenaș și în urma discuțiilor telefonice cu dânsul, vin cu precizări în ceea ce privește informațiile apărute în mediul on line referitoare la starea dânsului de sănătate!
  În acest moment se află internat în spital datorită unei anemii care necesită transfuzie de sânge cu grupa B3 Negativ.
  S-a făcut apel de către familie deoarece rezervele din această grupă de sânge sunt epuizate!
  Acesta este motivul apelului și nu dorim că acestă situație să degenereze!
  Starea dânsului de sănătate este in acest moment stabilă, însă este nevoie în continuare de sânge! Apreciem implicare și dragostea de care dați dovadă în aceste momente dificile pentru artistul nostru de suflet!
  Domnul Ștefan Muntenaș mulțumește pentru mobilizare și apreciază grija tuturor!”

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.