Start pentru Liga mare! Cât l-am mai așteptat…

  de Lucian Dănilă | 10 August 2020, 9:00 PM | Sport

  3

  UTA a reluat pregătirile pentru viitorul campionat. Acum e altceva, echipa se pregătește pentru luptele cu granzii din Liga 1 după 12 ani de așteptare. Mult am mai așteptat… Sunt șapte ani de la demararea proiectului acestui club, timp în care s-au reușit trei promovări și de două ori echipa a ajuns la barajul pentru promovarea în Liga 1, dar de fiecare dată a pierdut.

  Comparativ cu lotul de jucători care a obținut promovarea în prima ligă, Gyuszi Balint și staff-ul său au decis să renunțe la șase jucători: Andrei Rus, Crișan, Jebbari, Ciucur, Pușcaș și Bogdan Stancu. Celor șase li se adaugă și Romario Moise, jucător căruia i-a expirat împrumutul de la Astra, dar care acum este în litigiu cu gruparea din Giurgiu pentru a deveni jucător liber de contract. Litigiul se va judeca la data de 20 august.

  În ultima săptmână, însă, UTA a perfectat contracte cu cinci noi jucători: Hora, Neluț Roșu, Vlad Morar, Erico da Silva și portarul Horațiu Moldovan. Cu toții au fost prezenți astăzi la ședința de antrenament de pe terenul secund al bazei Motorul.

  UTA se pregătește până joi pe Motorul după care pleacă pentru a disputa amicalul de lux cu CFR Cluj, meci denumit „Amicalul campioanelor” după ce atât UTA, cât și CFR, s-au încoronat campioane în campionatele la care au participat, Liga 2, respectiv Liga 1. Partida va avea loc vineri seara la Cluj Napoca.

  S-a observat și o mică schimbare față de antrenamentele de la Liga 2. Echipa s-a pregătit cu mingile Select, cele cu care se va juca în prima ligă. Mingile au fost procurate de cei de la club și însă se lasă așteptate cele asigurate de LPF.

  A fost un start de pregătiri fără prezența reprezentanților mass-media din cauza măsurilor anti-COVID-19. Fotografiile au fost realizate de Sergiu Daniel Giurgiu.

  start 1 start 2 start 3 start 4 start 5

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Vom vedea,@Lucian Danila…astazi ai fost foarte rapid in stiri,primul pe baricada,ai reusit….Bravo!Cand vrei,poti si pentru asta te felicit maxim….Mai strangem putin din partile dorsale(musculatura dorsala ne este antrenata)….pentru ca incertitudini inca mai exista,chiar multe….Jucatori care nu mai intra in vedere din varii motive,altii care nu depind de conducere si staff…Nu s-au adus neaparat vedete de top,cu cifre impresionante,nici macar Hora….dar poate mai bine asa….Nu avem timp de jucatori care sa fie resuscitati,experimente,gen Jebari,sa le fie acordate sanse noi…nu suntem inca Academia Hagi,ca sa mai scoti din camara sau din joben…adica timpul nu este aliatul nostru….
   Continua Luciane…..Dau eu berea….Promit!

   --1 voturi
   +1
   -1
  2. Nu sunt um profesionist in domeniu…dar imi permit o sugestie pt conducere, chiar pt Apostu… un drum la vecinii mostrii buni fin zona ex-Jugoslava, ar aduce cateva intariri asa cum ne dorim toti…jucatori adevarati, fizic, bataiosi, ieftini fata de vedetele libere de contract de la noi! Numai daca ma uit in lotul celor de la CFR, Craiova, Botosani, Gaz…, Astra…sarbi, croati, bosnieci…si mai sunt muntenegrenii, macedonenii, are balta jucatori adevarati care abia asteapta o sansa in….. UE!

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  9 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.