duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Start la o nouă sesiune de înscrieri la IT School Arad pentru cursurile de Programare și Web Development!

  de Special Arad | 12 aprilie 2016, 10:48 AM | IT | Știri Arad

  0

  Nu este necesar sa ai cunostinte initiale de programare sau un background in IT, intrucat cursurile sunt special create pentru incepatori si pornesc de la zero. Poti deveni specialist in domeniul IT, indiferent de studiile pe care le ai, cu conditia sa fii pasionat, motivat si ambitios.

  La ce cursuri poti aplica in aceasta sesiune de inscrieri si ce poti invata?
  Cursul de programare Java se adreseaza celor care vor sa invete crearea de aplicatii cu ajutorul acestui limbaj de programare si sa obtina un job pe pozitia de Entry Level Java Programmer. Acesta cuprinde atat familiarizarea cu notiuni de baza despre instructiuni si algoritmi, tipuri de date si reprezentarea datelor in memorie, compilatoare si unelte si medii de programare, precum si introducerea in Java si invatarea conceptelor, expresiilor, operatorilor, variabilelor si a structurilor de control. Aplicatiile practice, realizate folosind Eclipse ca mediu de dezvoltare, te vor ajuta sa inveti sa realizezi la inceput, aplicatii simple, apoi aplicatii complete, cu interfete grafice moderne.

  Cursul de Web Design are ca scop initierea in dezvoltarea de aplicatii si site-uri web folosind HTML 5 si CSS 3 si se adreseaza celor care isi doresc sa obtina un job pe pozitia de Entry Level Frontend Developer. Este un curs de tip hands on care iti va permite sa te familiarizezi cu elementele de sintaxa in HTML 5 si CSS 3, formatarea textului, utilizarea tabelelor, introducerea imaginilor si folosirea lor pentru legaturi, introducerea link-urilor interne si externe, stilizarea diferitelor elemente ale paginii web, optimizarea codului HTML pentru afisarea corecta pe dispozitive mobile, introducerea animatiilor si efectelor in CSS 3, precum si cu optimizarea codului HTML pentru SEO. La final, vei realiza un proiect de grup ce are ca scop simularea realizarii unui proiect in echipa intr-o companie specializata in front end development.
  Sesiunea noua aduce si un curs nou la IT School, respectiv cursul de programare PHP MySQL. Acest curs va fi disponibil incepand cu luna mai, iar rezervarea locurilor se poate face incepand de azi!
  Inscrierile la cursuri se pot face atat online, pe www.itschool.ro sau la sediul IT School din Arad – Str. Tribunul Dobra, nr 1, in zilele de luni si joi 10:00 – 18:00. Mai multe informatii despre structura cursurilor, programa completa, precum si alte detalii despre desfasurarea acestor programe de training sunt disponibile pe http://www.itschool.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.