duminicã, 10 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Starea de alertă, prelungită cu 30 de zile. „Fără restricții noi, dar și fără măsuri relaxate”

  de - | 15 iulie 2020, 3:37 PM | Coronavirus | Naţional

  0

  Preşedintele KlausIohannis a declarat miercuri, după o întâlnire cu membri ai Guvernului pe tema măsurilor de gestionare a epidemiei de COVID-19, că starea de alertă va fi prelungită cu 30 de zile, dar că nu vor fi introduse noi restricţii.

  E evident că starea de alertă va fi prelungită cu 30 de zile, însă se vor păstra doar restricţiile care sunt acum în vigoare. Nu se prevede acum introducerea de noi restricţii, cum din păcate, nu poate fi vorba de introducerea de noi relaxări”, a afirmat preşedintele.
  El a anunţat  Guvernul are în pregătire şi o să prezinte la momentul oportun, noi măsuri pentru programul de revigorare economică.”Tot în legătură cu revigorarea economică e discuţia pe care o voi avea vineri şi sâmbătă la Bruxelles, în Consiliul European. E foarte important ca România să obţină o sumă cât mai mare pentru revigorarea economiei. Mă voi lupta acolo pentru acest lucru”, a precizat Klaus Iohannis.El a afirmat că  starea de alertă continuă.
  ”Protejaţi-vă, protejaţi-i pe ceilalţi!”, a încheiat preşedintele Iohannis.
  Guvernul urmează să decidă miercuri după-amiază, prelungirea stării de alertă.
  Sursa: news.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.