Stare de alertă între Oradea și Arad! Au intervenit salvatori din ambele județe

  de - | 5 decembrie 2019, 5:58 PM | Regional

  0

  Mai multe persoane au fost intoxicate la o fermă de pui din Ciumeghiu, parte din grupul Nutrientul. Localitatea Ciumeghiu se află între municipiile Oradea și Arad, iar pompieri din ambele județe au fost solicitați să intervină.

  Echipajele de salvatori au fost trimise de urgenţă, joi după amiază, la o fermă de pui din Ciumeghiu, unde mai multe persoane au fost intoxicate, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Crişana, scrie ebihoreanul.ro.

  „Apelul a fost primit în jurul orei 15, sesizând faptul că mai multe persoane se simt rău la o fermă de creştere a puilor din localitatea Ciumeghiu. La faţa locului, dispeceratul a mobilizat echjipajul de Terapie Intensivă Mobilă din Oradea, două echipaje de pompieri militari de la Salonta, din care unul de prim ajutor calificat, trei echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean, un echipaj de la Detaşamentul 1 Oradea cu autospecială de transport victime multiple şi două echipaje CBRN (chimic, biologic, radiologic şi nuclear)”, a declarat pentru ebihoreanul.ro maiorul Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt al ISU Crişana.

  Potrivit acesteia, unul dintre cele două echipaje CBRN a fost chemat în sprijin de la ISU Arad, dat fiind că echipamentele de pe autospeciala salvatorilor de la Oradea se află la calibrat.

  Citește mai multe cu click pe ebihoreanul.ro

  Foto cu caracter ilustrativ care nu este de la fața locului

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.