vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  9 cetățeni din Sri Lanka, prinși la vama Nădlac ascunși în două autoturisme

  de Special Arad | 24 august 2023, 12:56 PM | Știri Arad

  0

  Poliţiştii de frontieră arădeni din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II au depistat nouă cetăţeni din Sri Lanka încercând să treacă ilegal frontiera în Ungaria, ascunşi în două autoturisme conduse de doi cetățeni români.

  În această dimineață, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, s-au prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră pe sensul de ieşire din țară, doi cetățeni români, aflați la volanul unor autoturisme înmatriculate în România, care se deplasau pe ruta România – Ungaria.

  În urma efectuării controlului amănunţit al mijloacelor de transport, au fost descoperiţi, ascunși în autoturisme și în portbagajele acestora, nouă cetățeni străini.

  Persoanele au fost preluate și transportate la sediul sectorului pentru cercetări unde, în urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că sunt cetăţeni din Sri Lanka, cu vârste cuprinse între 20 și 41 de ani, intrați legal în România în baza documentelor personale.

  Având în vedere aspectele constatate, poliţiştii de frontieră au demarat cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de migranți pentru șoferi și tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat pentru cetățenii depistați ascunși, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsurile legale care se impun.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.