vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  SRI îți recomandă ce filme cu spioni să vezi în weekend, pe pagina de Facebook

  de - | 25 august 2015, 1:34 PM | Film

  0

  Serviciul Român de Informaţii a lansat un nou serviciu – recomandarea filmelor cu spioni pe Facebook. Până acum, au fost recomandate trei astfel de filme, potrivit expresmagazin.ro.

  Weekendul trecut, recomandarea cinematografică a instituției a fost „Tinker Tailor Soldier Spy”.

  „Vă propunem un film despre un caz de spionaj și contraspionaj din perioada Războiului Rece care a marcat pregnant evoluția evenimentelor.

  “Tinker Tailor Soldier Spy” este ecranizarea romanului omonim al lui John Le Carré, primul din trilogia Karla şi unul dintre cele şapte avându-l ca personaj central pe George Smiley.

  Jargonul care condimentează din abundenţă dialogurile, multitudinea de personaje şi fragmentarea acţiunii, în care se intersectează evenimente din spaţii şi momente diferite, asemenea pieselor dintr-un puzzle, fac din “Tinker Tailor Soldier Spy“ un film memorabil”, este mesajul postat pe pagina de socializare. notează știripesurse.ro,

  Criticul Irina Margareta Nistor spune că filmele sunt bune, în timp ce un fan a întrebat dacă „e ok dacă îl descărcăm de pe Torrente”.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.