Sprijin pentru nevoiași! Alimente, haine și jucării pentru o familie cu patru copii

  de Special Arad | 23 December 2021, 2:25 PM | Știri Arad

  0

  În Săptămâna Nașterii Domnului, polițiștii arădeni continuă să ducă binele mai departe. 

  Astfel, ieri, 22 noiembrie a.c., polițiștii arădeni au vizitat o familie nevoiașă din localitatea Șeitin, dăruindu-le puțin din spiritul și magia Crăciunului.

  Familia împreună cu cei 4 copii au primit alimente de baza, fructe, dulciuri, produse de îngrijire dar și jocuri, hăinuțe și rechizite, toate cumpărate din donațiile făcute de polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Arad, pentru ca masa acestei familii să fie plină în ziua Sfântă de Crăciun.

  Prin aceste activități dorim sa fim alături de membrii comunității noastre, sa ne arătăm sprijinul pentru cei mai puțin norocoși și disponibilitatea de a le oferi ajutor„, povestesc reprezentanții IPJ Arad.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.