joi, 30 mai, 2024

Special Arad Logo

  Sportul, în dezbatere la UAV

  de Special Arad | 16 noiembrie 2021, 6:58 PM | Educaţie

  0

  Universitatea Aurel Vlaicu din Arad va găzdui, timp de două zile, cea de a XIX-a ediție a Sesiunii internaționale de referate și comunicări științifice „Educația Fizică și Sportul – prezent și perspective”.

  Evenimentul, susținut de Centrul Cultural Județean Arad, este organizat de Asociația profesorilor de Educație Fizică și Sport din Arad în parteneriat cu UAV, dar și cu alte instituții și organizații de profil.

  Invitatul special al conferinței este dl Sorin Valeanu – expert internațional antidoping.

  Lucrările conferinței se vor desfășura joi, 18 noiembrie, și vineri, 19 noiembrie, în complexul M al UAV și se bucură de prezența invitaților din Serbia și Ungaria, care vor face o scurtă prezentare a activității sportive din cele două țări.

  „Colaborarea cu mediul preuniversitar este o constantă pentru universitatea noastră. Ne bucurăm să susținem acest eveniment atât prin logistica necesară cât și prin contribuția științifică a colegilor noștri din cadrul Facultății de Educație Fizică și Sport”, a declarat rectorul UAV, Ramona Lile.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.