sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Sportivii medaliați la Campionatul Mondial de Karate au primit diploma „Arădeni cu care ne mândrim”

  de - | 21 iulie 2022, 1:50 PM | Comunicate contra cost

  0

  Sportivii cluburilor arădene CS Tiger şi CS Banzai Karate Club Arad s-au întors cu medalii şi rezultate excelente de la campionatul Mondial de Karate WUKF de la Fort Lauderdale (SUA)! România s-a clasat pe locul II, iar sportivii arădeni de la cluburile au obţinut aproximativ un sfert din cele 141 de medalii ale ţării noastre.

  Performanța sportivilor arădeni a fost remarcată de deputatul PNL Sergiu Bîlcea, care le-a acordat diploma „Arădeni cu care ne mândrim”, pe scena Teatrului de Vară, pentru rezultate deosebite şi pentru promovarea oraşului nostru.

  Mă bucur că aceşti sportivi talentaţi au primit aprecierea arădenilor şi aplauze pe scena Teatrului de Vară! Suntem mândri de ei! În spatele acestor performanțe se află un efort susținut, muncă și pasiune. Este un sport al disciplinei, care necesită concentrare și perseverență”, a spus Sergiu Bîlcea.

  Diploma „Arădeni cu care ne mândrim” a fost gândită pentru a aduce în atenția opiniei publice reușite și fapte care inspiră comunitatea, este o formă de a mulțumi oamenilor care reușesc performanțe deosebite în diferite domenii de activitate.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.