luni, 24 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Spiriduși în soare! 200 de copii din toată țara s-au întrecut pe Gloria într-o competiție plină de zâmbete și energie

  de Lucian Dănilă | 7 iunie 2021, 12:19 PM | Sport

  0

  A fost soare sâmbătă dimineață pe Gloria, o zi senină precum a fost și zâmbetul copiilor care au participat la Campionatul de Atletism Copii 3-4 și Spiriduși.

  Competiția a fost organizată de Clubului Sportiv Universitatea Arad, în parteneriat cu Asociaţia Judeţeană de Atletism, Primăria Municipiului Arad şi Universitatea „Aurel Vlaicu” Arad, sâmbătă, de la ora 10,30. A fost de fapt un minicampionat naţional de atletism. Toţi participanţii au primit medalii, diplome, sucuri şi fructe, iar cei mai buni au urcat pe podiumul de premiere, așa cum se întâmplă și la competițiile mari.

  S-au implicat mulți în organizarea acestui eveniment sportiv menit să le redea copiilor bucuria competiției. Am văzut părinți plini de emoții în tribune. Olivia Broșovszky a fost cea care s-a ocupat de bunul mers al lucrurilor înainte, în timpul și după competiție, ea fiind ajutată de o echipă fantastică.

  IMG 2803

  Au participat aproximativ 200 de copii de la 17 cluburi (CSŞ 4 Bucureşti, Farul Constanţa, LPS Satu Mare, CSŞ Satu Mare, CSŞ Lugoj, Şoimii Sibiu, CS Giroc Chişoda, Liceul Teoretic Carei, CSC Moşniţa, LPS Banatul Timişoara, Athletics Timişoara, Atletic Cluj, CSM Baia Mare, CSŞ Caransebeş, CSŞ Gloria Arad, Proactivi pentru viitor Arad şi CS Universitatea Arad) se vor întrece în următoarele probe: 50m, 500m şi săritura în lungime (Copii 3, născuţi 2010), respectiv, 50m, 300m şi săritura în lungime (Copii 4, născuţi 2011 şi Spiriduşi, născuţi 2012).

  Copiii au fost atât de implicați încât am văzut că dorința de victorie le era atât de mare încât nici nu se opreau la linia de „Finish”, continuând alergarea până striga cineva după ei să-i oprească. Nu i-a deranjat nici soarele arzător, cei mici alergând cât puteau de bine, până la ultima lor picătură de energie.

  Le-au fost aproape și personajele din desene animate, Mikey și Minnie Mouse, dar și Spiderman.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.