marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Speriat de nervii arădenilor, Falcă apelează la o firmă prietenă din Timișoara pentru a aduna gunoiul din municipiu

  de Raluca Medeleanu | 5 aprilie 2017, 10:38 AM | Administraţie

  1

  Știri Arad. După explozia de nervi și revoltă a arădenilor, exprimată ieri în mediul online, municipalitatea s-a văzut încolțită și a apelat la o soluție de compromis pentru curățarea orașului, până când se va desemna oficial o firmă de salubritate, la finalul acestei luni.

  Ieri, nemulțumirile arădenilor au curs ca apa pe Mureș, luând naștere până și un „event” prin care cetățenii și-au propus să ia în propriile mâini problema mizeriei de pe străzile orașului, fiind planificată o acțiune de curățare în această după amiază. Dar iată că municipalitatea s-a arătat intimidată și își cheamă prietenii de la SC Rogera SRL, care mai au contracte pe anumite zone din oraș pentru toaletarea copacilor, să „îmblânzească” nervii arădenilor.

  Un arădean i-a surprins pe băieții de la Rogera, o societate „prietenă” cu Gheorghe Falcă, cum golesc coșurile de gunoi de pe Bulevardul Revoluției, deși aceasta nu este defel atribuția lor. Suntem curioși în ce mod vor fi plătiți acești adevărați oameni de bine, iubitori ai naturii.

  Mai mult, realizăm cât de speriat este domnul primar de tăvălugul creat pe Facebook împotriva municipalității și de încă o iminentă scădere în popularitate, încât de dimineață să chemi ajutoarele să îți curețe tot orașul. Cică… pe gratis.

  Citește și Primăria va răspunde de mizeria din oraș doar când conducerea ei nu va mai putea intra în Palatul Administrativ din cauza gunoaielor

  Solutie provizorie. De urmărit ce e firma respectiva si cine va primi contractul

  Posted by Ciprian Jurma on Wednesday, April 5, 2017

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  4 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.